UPDATE Sibiu: ITM a oprit activitatea fabricii unde mai mulți muncitori s-au intoxicat cu o substanță necunoscută

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu a oprit joi activitatea în fabrica de componente auto unde mai mulți muncitori s-au intoxicat cu o substanță necunoscută. Din primele informații, un număr de 11 muncitori au fost transportați la spital, iar alți 16 au spus că nu se simt bine, după ce a luat foc o mașină de injectat mase plastice.

"Trei angajați de la ITM sunt în fabrică, printre care și adjunctul meu. S-au golit cele două hale ale fabricii. Se sistează activitatea deocamdată. Compoziția gazelor trebuia analizată de DSP. Practic s-a defectat o masă de injectat mase plastice, probabil din suprapresiune a luat foc mașina respectivă. Fumul a pătruns din hala cu această mașină în hala învecinată, unde era montajul electronic și unde niște muncitoare au fost afectate. Mai sunt sunt 16 persoane din fabrică, care au acuzat și ei că nu s-au simțit bine, dar care nu au fost duse la spital", a declarat pentru AGERPRES Francisc Torok, șeful ITM Sibiu.

Un număr de 11 muncitori ai unei fabrici din Zona Industrială Vest din municipiul Sibiu au avut nevoie joi, de intervenția medicilor, după ce s-au intoxicat cu o substanță necunoscută.

"Sunt 11 oameni intoxicați. Nu a fost niciun incendiu. Acum se stabilește ce a fost, nu se știe nimic. Au fost la fața locului, șase ambulanțe SMURD și cinci ambulanțe de la Ambulanță care i-au transportat la spital", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Laurențiu Atanasiu.

La Spitalul Clinic Județean din Sibiu au fost transportate nouă muncitoare, care în prezent sunt consultate de medici. Cele nouă muncitoare s-au intoxicat după ce au inhalat o substanță deocamdată, necunoscută de către medici.

"Nouă femei au fost aduse la Unitatea de Primiri Urgențe. Sunt încă în investigații medicale. Prezintă cefalee și greață, iritații ale căilor respiratorii, în urma expunerii inhalatorii la o substanță necunoscută", a precizat pentru AGERPRES, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean din Sibiu.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 Aceasta este o morgă din New York. Morții de Covid-19 vor fi îngropați temporar în parcuri. Medic: Va fi mai r…

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări