UPDATE Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturi la Palma de Mallorca

UPDATE Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturi la Palma de Mallorca

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, nr. 97 mondial, a ratat calificarea în semifinalele turneului WTA de la Palma de Mallorca, dotat cu premii totale de 250.000 euro, fiind învinsă vineri, în sferturile de finală, de favorita nr. 2, Jelena Jankovic (Serbia), nr. 25 mondial, cu 6-3, 6-3.

Cîrstea și Jankovic sunt la egalitate în duelurile directe, 4-4, românca învingând în meciul precedent, anul acesta, la Madrid, cu 6-4, 6-3.

Pentru performanța realizată la acest turneu, pe care l-a început din calificări, Sorana Cîrstea va primi un cec de 4.758 euro și 74 puncte WTA.

În semifinale, Jankovic o va întâlni pe jucătoarea letonă Anastasija Sevastova, care a învins-o cu 6-4, 3-6, 6-3 pe columbianca Mariana Duque-Marino.

În cealaltă semifinală vor juca belgiana Kirsten Flipkens, care a trecut cu 7-5, 6-3 de paraguayana Veronica Cepede Royg, și jucătoarea franceză Caroline Garcia, cap de serie nr. 6, care a dispus cu 7-6 (11/9), 5-7, 6-3 de favorita nr. 3, Ana Ivanovic (Serbia).

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…