UPDATE SUA: O persoană decedată și șapte rănite într-un incident armat în San Diego

O persoană a fost împușcată mortal și alte șapte au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul în apropierea unei piscine într-un complex rezidențial din San Diego (vestul SUA), autorul fiind lichidat de poliție, transmite luni Reuters.

Autorul a lansat atacul în timpul unei petreceri din apropierea complexului de apartamente La Jolla din San Diego (statul California), puțin după ora locală 18:00 (luni ora 01:00 GMT).

Șeful poliției din San Diego, Shelley Zimmerman, a declarat că bărbatul, care ținea într-o mână o sticlă cu bere, a fost lichidat după ce a îndreptat arma către polițiști.

Mai multe persoane dintre cele rănite au fost transportate la spital cu răni grave. Bărbatul înarmat lichidat de polițiști nu a fost identificat.

Un martor, care s-a identificat cu numele John, a declarat pentru canalul de televiziune NBC că a văzut cel puțin trei persoane împușcate căzute la pământ.

El a menționat că doi polițiști sosiți la locul incidentului au fost implicați în schimbul de focuri cu bărbatul înarmat. Unele dintre victime au fost transportate la spital de către localnici înaintea sosirii ambulanțelor la locul tragediei.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…