UPDATE Tenis: Simona Halep s-a retras din turneul de la Sankt Petersburg (WTA)

UPDATE Tenis: Simona Halep s-a retras din turneul de la Sankt Petersburg (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită, s-a retras vineri din turneul WTA de la Sankt Petersburg, dotat cu premii totale de 710.900 dolari, înaintea meciului din sferturile de finală, cu rusoaica Natalia Vihlianțeva.

Potrivit organizatorilor, motivul retragerii este o ''accidentare la genunchi''.
Problemele medicale continuă să perturbe acest debut de sezon al Simonei Halep, numărul patru mondial, care a fost eliminată în optimi la primul său turneu din 2017, la Shenzhen, și a pierdut în primul tur la Australian Open, eșecuri pe care le-a pus și pe seama faptului că nu a evoluat la o capacitate fizică normală.

La Sankt Petersburg, Halep a intrat direct în turul a doilea, fază în care a învins-o pe croata Ana Konjuh cu 6-4, 7-6 (2).

În aceste condiții, Simona Halep a devenit incertă pentru meciul de Fed Cup cu Belgia, care este programat pe 11 și 12 ianuarie, la Sala Polivalentă din București, în primul tur al Grupei Mondiale II.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...