UPDATE Tenis: Sorana Cîrstea va juca în sferturi la Palma de Mallorca împotriva Jelenei Jankovic (Serbia)

UPDATE Tenis: Sorana Cîrstea va juca în sferturi la Palma de Mallorca împotriva Jelenei Jankovic (Serbia)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, nr. 97 mondial, calificată miercuri în sferturile de finală ale turneului WTA de la Palma de Mallorca, dotat cu premii totale de 250.000 euro, va juca în această fază a competiției cu a doua favorită, Jelena Jankovic (Serbia), nr. 25 mondial, care a trecut în optimi în trei seturi, 0-6, 6-4, 6-3, de belgianca Elise Mertens (150 WTA).

Tot miercuri, canadianca Eugenie Bouchard, nr. 8 mondial, a fost eliminată în optimi cu 6-3, 6-3 de jucătoarea letonă Anatasija Sevastova (82 WTA).

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Palma de Mallorca (Spania), dotat cu premii de 250.000 euro, după ce a învins-o miercuri pe slovaca Daniela Hantuchova cu 6-3, 6-4.
Cîrstea, venită din calificări , va juca în sferturi cu învingătoarea dintre Jelena Jankovic (Serbia), cap de serie 2, și belgianca Elise Mertens. Românca a echilibrat palmaresul meciurilor directe cu Hantuchova, 2-2.

Românca și-a asigurat un cec de 4.758 euro și 60 puncte WTA.

AGERPRES/(autori: Teodor Ciobanu, Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”