UPDATE Transportul cu feribotul din Danemarca în Germania și Suedia, reluat după o întrerupere din cauza unei amenințări

UPDATE Transportul cu feribotul din Danemarca în Germania și Suedia, reluat după o întrerupere din cauza unei amenințări

Cursele cu feribotul din Danemarca spre și dinspre Germania și Suedia au fost reluate miercuri la prânz după o scurtă întrerupere din cauza unei amenințări, a anunțat poliția daneză citată de AFP și Reuters.

Sursa foto: ekstrabladet.dk

Poliția a indicat într-un comunicat că a verificat primele feriboturi a căror circulație fusese oprită și a autorizat plecarea lor în cursă.
Transporturile companiei de feriboturi Scandlines, care operează atât cu persoane cât și cu mărfuri, au fost întrerupte pentru scurt timp mai devreme miercuri după primirea unei amenințări telefonice.

"Am primit o amenințare prin telefon și cum nu mai aveam alte informații, am suspendat tot traficul", a menționat pentru France Presse o purtătoare de cuvânt a companiei scandinave.

"Totul s-a petrecut în calm și fără agitație", a dat asigurări poliția.

"S-a strigat la megafoane 'alertă cu bombă', pe urmă nimeni n-a mai știut nimic", a relatat un pasager citat în cotidianul local Sydsvenskan.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...