UPDATE Trei polițiști americani au fost uciși cu focuri de armă la Baton Rouge (oficial)

UPDATE Trei polițiști americani au fost uciși cu focuri de armă la Baton Rouge (oficial)

Trei polițiști americani au fost uciși și mai mulți răniți duminică dimineața în localitatea americană Baton Rouge, capitala statului Louisiana, unde tensiunile rasiale provocate de uciderea de către poliție a unui bărbat de culoare la începutul lunii au condus la proteste violente, transmite AFP.

Conform unui comunicat al poliției locale, se pare că au fost trei atacatori, dintre care unul a fost împușcat mortal în schimbul de focuri ce a urmat, iar ceilalți doi ar fi reușit să fugă.

Potrivit agenției EFE, într-un incident separat petrecut tot duminică în localitatea Titusville (statul Florida), cel mai probabil fără nicio legătură cu cel de la Baton Rouge, un individ în vârstă de 29 de ani a pătruns într-un spital și a ucis cu focuri de armă două femei, respectiv o bătrână în vârstă de 88 de ani care era internată și o angajată a spitalului.

Conform primelor investigații, nu există nicio conexiune între cele două victime și atacator, acesta alegându-le aparent la întâmplare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...