UPDATE Un copil de un an a murit în urma exploziei din blocul din Galați

UPDATE Un copil de un an a murit în urma exploziei din blocul din Galați

Un copil de un an transportat la Spitalul Județean de Urgență din Galați în stop cardio-respirator, după explozia dintr-un bloc din municipiu, a murit în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, a declarat sâmbătă seara, purtătorul de cuvânt al ISU, Eugen Chiriță.

Potrivit acestuia, alți doi copii au ajuns la spital, dar sunt într-o stare stabilă.

De asemenea, la unitatea medicală au mai fost transportați de ambulanțe un bărbat de 47 ani, cu arsuri pe 20% din corp, și o persoană politraumatizată.

Eugen Chiriță a adăugat că suflul exploziei a afectat structura de rezistență a blocului, iar dintre cele 19 apartamente afectate, cinci au fost distruse în totalitate.

Galați: Persoane rănite și 19 apartamente afectate de o explozie într-un bloc

Mai multe persoane, printre care și copii, au fost rănite și transportate la spital, iar 19 apartamente au fost afectate în urma unei explozii produse într-un bloc din municipiul Galați, a declarat, sâmbătă seara, purtătorul de cuvânt al ISU, Eugen Chiriță.

Potrivit acestuia, explozia s-a produs la blocul G3 din cartierul Micro 19 și a avut drept cauză, cel mai probabil, o acumulare de gaz de la o butelie.

Dintre victime, cel mai grav este un copil de un an, transportat la spital în stop cardio-respirator și un bărbat de 47 de ani, cu arsuri pe 20% din corp. O a treia victimă, politraumatizată, a ajuns tot la spital.

Chiriță a mai spus că, din primele informații, alți doi copii au fost transportați la spital de vecini.

Suflul exploziei a afectat 19 apartamente, iar pompierii au evacuat blocul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”