UPDATE Vincent Viola renunță la nominalizarea ca secretar pentru armata SUA (oficial)

UPDATE Vincent Viola renunță la nominalizarea ca secretar pentru armata SUA (oficial)

Vincent Viola, nominalizat de președintele Donald Trump ca secretar pentru armată în cadrul Departamentului Apărării Statelor Unite, a anunțat vineri că nu poate accepta postul, scrie ziarul Military Times, citat de Reuters.

Publicația respectivă îl citează pe veteranul Viola, care a declarat că nu va putea face față procesului de confirmare în funcție, din cauza reglementărilor Pentagonului privind afacerile de familie.

"Secretarul Mattis este dezamăgit, dar înțelege și respectă decizia domnului Viola", se arată într-o declarație a Pentagonului, care adaugă că ministrul apărării, Jim Mattis, va recomanda în curând un nou candidat.

Viola, fost președinte al bursei de mărfuri New York Mercantile Exchange, este acum un lider în tranzacțiile electronice. Alături de directorul general al Virtu, Douglas Cifu, el a achiziționat în 2013 echipa Florida Panthers din Liga Națională de Hochei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...