UPDATE Zece răniți după ce un autobuz supraetajat a lovit o clădire în sudul Londrei

UPDATE Zece răniți după ce un autobuz supraetajat a lovit o clădire în sudul Londrei

Unul dintre faimoasele autobuze roșii supraetajate din Londra a lovit joi dimineața fațada unui butic, în sudul capitalei britanice. Zece persoane au fost rănite, între care șoferul autobuzului, au anunțat poliția și serviciile de salvare, citate de Reuters, BBC și AFP.

Șoferul a fost internat, iar mai mulți pasageri au primit îngrijiri medicale la fața locului de la serviciile de ambulanță, a precizat poliția într-un comunicat.

Două pasagere care rămăseseră blocate pe platforma autobuzului au fost eliberate în cursul dimineții de pompieri.

Accidentul, ale cărui cauze încă nu au fost stabilite, s-a produs în jurul orei 06:55 (05:55 GMT), pe o stradă intens circulată din cartierul Battersea. Autobuzul a dărâmat parțial fațada unui atelier de design de bucătării, ale cărui vitrine s-au făcut bucăți.

Un martor a declarat că a simțit cum autobuzul derapează, înainte de accident. Un alt martor a relatat că șoferul i-a spus, după impact, că și-a pierdut conștiența înainte de accident și că nu-și aduce aminte când a ajuns cu autobuzul în magazin.

Serviciul londonez de ambulanță a indicat că 10 persoane au fost tratate de paramedici, iar trei dintre ele au fost duse la spital.

O purtătoare de cuvânt a administrației londoneze a transporturilor a menționat că a fost lansată o anchetă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...