UPDATE/Buzău: Copil de 12 ani, la spital după ce a fost bătut de tatăl său; bărbatul - în custodia poliției pentru cercetări

UPDATE/Buzău: Copil de 12 ani, la spital după ce a fost bătut de tatăl său; bărbatul - în custodia poliției pentru cercetări

Un copil de 12 ani din localitatea buzoiană Bozioru a ajuns sâmbătă la spital după ce a fost bătut cu sălbăticie de tatăl său, într-o pădure de la marginea comunei.

Potrivit unor surse din poliție, un bărbat de 39 de ani din comuna Bozioru și-a bătut, cu sălbăticie, fiul de 12 ani, ar fi filmat scena cu telefonul mobil, după care i-ar fi trimis imaginile mamei copilului, plecată la muncă în Spania. Bărbatul ar fi făcut acest gest pentru a se răzbuna.

''În urma unei sesizări pe canale de cooperare polițienească, polițiștii s-au deplasat la fața locului, faptele de agresiune confirmându-se. Agresorul a fost depistat și acesta se află în custodia Poliției pentru efectuarea de cercetări'', a declarat pentru AGERPRES agent șef Laura Minea de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Aceasta a arătat că bărbatul este cercetat pentru infracțiunile de lipsire de libertate și rele tratamente aplicate minorului.

''Copilul a fost transportat la spital cu o ambulanță și este în afara pericolului'', a precizat sursa citată.

Bărbatul care și-a maltratat băiatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri Speciale Săpoca, a precizat pentru AGERPRES agent șef Laura Minea de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

AGERPRES/(A-autor: Dorin Ivan, editor: Diana Dumitru, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro