UPDATE/Un TAB condus de un francez, implicat într-un accident pe Splaiul Unirii din București, la intersecția cu A2

UPDATE/Un TAB condus de un francez, implicat într-un accident pe Splaiul Unirii din București, la intersecția cu A2

Un TAB condus de un francez, implicat într-un accident pe Splaiul Unirii din București, la intersecție cu A2, conform surselor G4Media.

O mașină a intrat într-o coloană militară în urma unei coliziuni cu alte două autoturisme. O persoană a fost rănită în urma incidentului.

Comunicatul oficial al IPJ Ilfov

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 15:27, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, Splaiul Unirii, la intersecție cu autostrada A2, s-a produs un accident rutier între mai multe autovehicule, printre care și un vehicul militar.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Popești Leordeni, care au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme, care se deplasau pe același sens de mers, împrejurare în care unul dintre acestea a intrat în coliziune cu o autospecială militară, care se deplasa din sens opus.

În urma evenimentului, a rezultat rezultat rănirea unei persoane, care a fost transportată cu echipajul medical la un spital din București.

Cei 5 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Popești Leordeni efectuează activități specifice, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...