Urletul de fiară în agonie al lui Dragnea: „Luați-l de pe mine că-l omor”.

Urletul de fiară în agonie al lui Dragnea: „Luați-l de pe mine că-l omor”.

Jenant spectacol a oferit Liviu Dragnea, duminica seara, la Antena 3. Spectacolul descompunerii accelerate a unui mediocru mafiot de provincie care se visa stapan absolut al Romaniei, scrie Ovidiu Albu pe  Aktual24.ro .

Aflat pe ultimele locuri in sondajele de opinie si condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare, Dragnea incearca sa dovedeasca haitei pesediste care amusina in jurul lui ca inca mai conteaza si ca mai are forta. Asa ca s-a luat in piept cu inamicul numarul 1 al PSD-ului, Klaus Iohannis, pentru a arata ca mustata-i flescaita este mai verde ca oricand.

Dragnea a dat un spectacol care cu siguranta a starnit un puternic sentiment de jena. Amenintarea privind punerea sub acuzare a lui Iohannis pentru inalta tradare este buna de impresionat pesedisti saraci cu duhul precum Codrin, Olguta si Carmen insa este imposibil de pus in practica. Dragnea abia mai reuseste sa isi asigure majoritatea in Parlament, in conditiile in care Tariceanu da tot mai des semne ca are un alt drum, iar el vorbeste despre o actiune care ar necesita nu mai putin de doua treimi din voturile parlamentarilor, pentru ca de atat este nevoie pentru a-l pune pe Iohannis sub acuzare.

Apoi, Daddy a tinut sa arate cum il pune el la punct pe nenea cel rau de la Cotroceni care i-a batut la fund pe pesedisti cu placutele de inmatriculare. Sentimentul de cumplita jena pe care orice om normal care a indraznit sa isi strice seara de duminica urmarind Antena 3 trebuie ca a devenit insuportabil. Liderul partidului de guvernamant din Romania a mazgalit pe flipchart un cuvant care incepea cu M si se termina cu E la adresa lui Iohannis, dupa ce mai inainte spusese ca presedintele ar fi cerut ceva in legatura cu acel cuvant si PSD nu i-a dat.

A recurge la o asemenea obscenitate din pozitia numarul trei in stat si mai ales din cea de sef de facto al guvernului nu a demonstrat nicicum putere, forta sau curaj in lupta cu marele dusman al PSD ci o disperare uriasa. A fost urletul infantil al celui doborat pe maidan care inca incearca sa demonstreze restului gastii, celor carora le inspira teama pana mai ieri, ca inca mai conteaza.

„Luati-l de pe mine ca-l omor”, a zbierat Dragnea in mai multe forme chinuite, timp de doua ore, in fata celor doi angajati ai lui Voiculescu care incercau sa-si ascunda compatimirea in spatele unor figuri slugarnice. Insa deasupra lui Dragnea, strivindu-l, nu este nimic altceva decat propria prostie, imensa lacomie si foamea sa obsesiva de putere.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”