Următorul tun din Sănătate: SMURD va înghiţi Ambulanţa/Miza-un miliard de euro anual

Următorul tun din Sănătate: SMURD va înghiţi Ambulanţa/Miza-un miliard de euro anual

După ce o tentativă de înghiţire a Serviciului de Ambulanţă de către SMURD a fost deturnată în ultima clipă la sfârşitului anului trecut, băieţii deştepţi care se află în spatele acestui proiect de proporţii financiare uriaşe, cel puţin un miliard de euro anual, râcâie din nou la uşa lui Ponta pentru a grăbi luarea unei decizii. Unul din pionii acestui proiect este cel care se recomandă analist politic şi militar, adică sluga lui Dan Voiculescu de la Antena3, Radu Tudor. Puţină lume ştie că acest personaj, în aparenţă doar un amărât de mâncător de căcat retribuit, este unul din decidenţii fundaţiei care administrează SMURD. Ocupând chiar o poziţie cheie în Consiliul Director al SMURD, alături de Raed Arafat.

Ceea ce este cinic în acest caz este faptul că acum, sub sigla PSD, se fac iarăşi angajări pe durată determinată la Serviciile de Ambulanţă judeţene. Iar, ca şi între 2007-2009, mii de oameni îşi fac iluzii şi dau şpăgi consistente pentru un loc de muncă iluzoriu. Balonul de săpun se va sparge imediat după terminarea alegerilor prezidenţiale. Dar, până atunci, nişte zeci de mii de voturi din toată ţara, de la nişte amărâţi minţiţi, nu strică la portofelul electoral al PSD. 

Ceea ce acum SMURD clamează ca fiind un serviciu pentru care şefii Fundaţiei pentru SMURD nu sunt remuneraţi, după preluarea Ambulanţei se va transforma într-o afacere pe bani foarte grei.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro