Urmează AUDIERI SURPRIZĂ la DNA! Procurorii au în lucru un nou dosar care va zgudui lumea politică!

Urmează AUDIERI SURPRIZĂ la DNA! Procurorii au în lucru un nou dosar care va zgudui lumea politică!

Urmează AUDIERI SURPRIZĂ la DNA! Procurorii au în lucru un nou dosar care va zgudui lumea politică! Primul care a ajuns la DNA este Claudiu Florică, denunțătorul din Dosarul Microsoft și așa cum ne-a obișnuit, acesta este implicat alături de oameni politici grei în afaceri pe bani mulți.

UPDATE/Fostul director IT din Ministerul Comunicațiilor, Andrei Săvulescu, s-a prezentat luni la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

UPDATE/La ora12.00 a ajuns la DNA Dinu Pescariu. 

Surse judiciare spun că urmează un adevărat tsunami pe scena politică, pentru că mai mulți politicieni vor călca pragul DNA în cel mai scurt timp.

Ziua de luni se anunță foarte interesantă la DNA, pentru că procurorii au scos de la dospit un nou dosar important. În orele și zilele următoare mai mulți oameni cu greutate vor ajunge la DNA, fie în calitate de suspecți, fie în calitate de martori.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu