Urmează ultima etapă: ELIMINAREA PĂPUȘARILOR care-au condus România din umbră! Anunțul făcut de un cunoscut jurnalist după vizita președintelui în SUA!

Urmează ultima etapă: ELIMINAREA PĂPUȘARILOR care-au condus România din umbră! Anunțul făcut de un cunoscut jurnalist după vizita președintelui în SUA!

Urmează ultima etapă: ELIMINAREA PĂPUȘARILOR care-au condus România din umbră! Anunțul făcut de un cunoscut jurnalist după vizita președintelui în SUA!

Jurnalistul Dan Turturică anunță că urmează, în sfârșit, ultima etapă a luptei anti-corupție: eliminarea din joc a păpușarilor care-au condus din umbră România!

Ce scrie Dan Turturică:

După întâlnirea istorică de ieri dintre Iohannis și Trump este și mai greu de crezut că trecerea parteneriatului strategic la următorul nivel se va împiedica de câteva cioturi/rămășițe ale “sistemului”.

Dacă nu au reușit să deraieze viitorul relației România - SUA în 2004, când vămuiau tot ce mișcă în țara asta și nicio instituție nu le stătea în cale, cum și-or imagina că o să reușească acum, când interesul Americii în zonă este de zece ori mai mare?!

Subiectul corupției a fost menționat mai mult în șoaptă la întâlnirea de la Casa Albă. Nu înseamnă nimic. Pentru că reprezentanții ambasadei americane la București au vorbit de cel puțin de zece ori în ultimul an de nevoia de a REPORNI lupta anticorupție. Și nu vă luați după proștii care spun că una vrea Trump și alta ambasada! Și când vorbește Trump și când vorbește ambasada, tot statul american vorbește. Mai mult sau mai puțin adânc.

Așadar, îmi mențin ce scriam pe 17 iulie:

“În locul băieților care cred că au scăpat de toate belele și simt că l-au prins pe Dumnezeu de picior, după ce Dragnea a fost scos din joc și au pus mâna pe Dăncilă, m-aș uita atent la ce se întâmplă în Turcia. Mai precis, la cum se deteriorează relația cu SUA. Și m-aș mai uita și la ce se întâmplă la Câmpia Turzii. Mai precis, la etapele ce vor urma dupâ ce lucrările actuale de extindere și modernizare a Bazei Aeriene 71 se vor încheia.

S-ar putea ca aceste evoluții să nu le aducă vești bune. Pe cât de convinși erau acum vreo zece ani că nimeni nu va îndrăzni să le amenințe vreodată statutul de stăpâni absoluți ai României, pe atât de convinși sunt și azi că urgia anticorupției nu se va mai întoarce niciodată. Greșeala de atunci o repetă și acum: au depășit toate limitele! Adică, nu le-au dat de ales celor pentru care nu contează detaliile mizerabile, dar care nu își permit să ignore imaginea de ansamblu a zonei.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…