USR Bistrița-Năsăud, filiala cu 11 membri de partid: Este un miracol că am câștigat un deputat

Filiala USR Bistrița-Năsăud, organizație ce numără doar 11 membri cu carnet de partid, a organizat, joi, o conferință de presă pentru a anunța câștigarea unui mandat de deputat, prin Cristina Iurișniți.

Aceasta a lipsit de la conferința de presă, deoarece era plecată într-o delegație în calitate de profesor de limba franceză, astfel că anunțul a fost făcut de către managerul de campanie, Mihai Bălan.

"Pentru USR Bistrița-Năsăud, o filială care acum trei luni nu exista, care nici în momentul actual nu are structură, nu are primari, nu are sedii, are doar un grup de voluntari (...), este un miracol, sincer, pentru că ne-am organizat și am plecat de la zero, atât ca experiență, cât și ca bani. (...) Ne bucurăm foarte mult că suntem partid parlamentar și că avem și noi parlamentar", a spus Bălan.

Acesta a adăugat că Biroul politic județean al USR numără 11 membri, care practic sunt singurele persoane cu carnet de partid, restul echipei fiind format din voluntari.

Managerul de campanie al USR Bistrița-Năsăud a ținut să prezinte și cifrele financiare, care arată că bugetul de campanie al filialei a fost de 24.980 lei, din care peste 10.000 lei au fost cheltuiți cu agenția de publicitate din Cluj care s-a ocupat inclusiv de promovarea pe Facebook, iar circa 13.000 lei a costat publicitatea electorală în presa locală.

USR Bistrița-Năsăud a obținut, în urma votului de duminică, 11 decembrie, 5,3% la Senat și 5,4% la Camera Deputaților. Cele mai bune rezultate au fost înregistrate la nivelul municipiului Bistrița — 10,24% la Senat și 11,09% la Camera Deputaților.

AGERPRES 

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cercetător chinez despre kiturile de testare: „Doar 30 până la 50 la sută dintre pacienţii infectaţi au rezult…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

4 Cum a apărut coronavirusul în Italia / Un cuplu de turiști chinezi veniți din Wuhan, principalii suspecți

5 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

recomandări

Te ia DNA: Constantin Jeican

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trailerul de la noul film Războiul Stelelor s-a lansat și e aici