USR Bistrița-Năsăud, filiala cu 11 membri de partid: Este un miracol că am câștigat un deputat

USR Bistrița-Năsăud, filiala cu 11 membri de partid: Este un miracol că am câștigat un deputat

Filiala USR Bistrița-Năsăud, organizație ce numără doar 11 membri cu carnet de partid, a organizat, joi, o conferință de presă pentru a anunța câștigarea unui mandat de deputat, prin Cristina Iurișniți.

Aceasta a lipsit de la conferința de presă, deoarece era plecată într-o delegație în calitate de profesor de limba franceză, astfel că anunțul a fost făcut de către managerul de campanie, Mihai Bălan.

"Pentru USR Bistrița-Năsăud, o filială care acum trei luni nu exista, care nici în momentul actual nu are structură, nu are primari, nu are sedii, are doar un grup de voluntari (...), este un miracol, sincer, pentru că ne-am organizat și am plecat de la zero, atât ca experiență, cât și ca bani. (...) Ne bucurăm foarte mult că suntem partid parlamentar și că avem și noi parlamentar", a spus Bălan.

Acesta a adăugat că Biroul politic județean al USR numără 11 membri, care practic sunt singurele persoane cu carnet de partid, restul echipei fiind format din voluntari.

Managerul de campanie al USR Bistrița-Năsăud a ținut să prezinte și cifrele financiare, care arată că bugetul de campanie al filialei a fost de 24.980 lei, din care peste 10.000 lei au fost cheltuiți cu agenția de publicitate din Cluj care s-a ocupat inclusiv de promovarea pe Facebook, iar circa 13.000 lei a costat publicitatea electorală în presa locală.

USR Bistrița-Năsăud a obținut, în urma votului de duminică, 11 decembrie, 5,3% la Senat și 5,4% la Camera Deputaților. Cele mai bune rezultate au fost înregistrate la nivelul municipiului Bistrița — 10,24% la Senat și 11,09% la Camera Deputaților.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…