USR: De 1 Decembrie, nu sta deoparte! România nu este a unui singur om

USR: De 1 Decembrie, nu sta deoparte! România nu este a unui singur om

Uniunea Salvați România (USR) îi îndeamnă pe români să nu stea deoparte de Ziua Națională, arătând că fiecare trebuie să se implice pentru a construi o țară modernă și prosperă.

Sursa foto: USR București / Facebook

"România nu este a unui singur om, este a tuturor și trebuie să ne luptăm în continuare pentru a păstra ceea ce am primit și pentru a desăvârși idealul pentru care au luptat generații întregi de români. Un stat de drept pe care trebuie să îl apărăm în permanență, atât în interior, cât și în exterior. România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. De 1 Decembrie, nu sta deoparte! România trebuie să continue drumul spre modernitate!", se arată într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

USR susține că drumul spre modernitate nu a fost ușor, iar generații întregi de români au luptat pentru drepturi și libertăți.

"Cu ocazia Zilei Naționale, în care sărbătorim Marea Unire, înțelegem cu adevărat cât de importantă a fost și este unitatea românilor pentru a îndeplini un ideal — un stat suveran și independent. Semnificația acestei zile trebuie să fie în permanență o sursă de motivație pentru fiecare dintre noi. E nevoie de fiecare român să se implice ca să construim o țară modernă și prosperă", mai spune USR.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…