USR: De 1 Decembrie, nu sta deoparte! România nu este a unui singur om

USR: De 1 Decembrie, nu sta deoparte! România nu este a unui singur om

Uniunea Salvați România (USR) îi îndeamnă pe români să nu stea deoparte de Ziua Națională, arătând că fiecare trebuie să se implice pentru a construi o țară modernă și prosperă.

Sursa foto: USR București / Facebook

"România nu este a unui singur om, este a tuturor și trebuie să ne luptăm în continuare pentru a păstra ceea ce am primit și pentru a desăvârși idealul pentru care au luptat generații întregi de români. Un stat de drept pe care trebuie să îl apărăm în permanență, atât în interior, cât și în exterior. România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. De 1 Decembrie, nu sta deoparte! România trebuie să continue drumul spre modernitate!", se arată într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

USR susține că drumul spre modernitate nu a fost ușor, iar generații întregi de români au luptat pentru drepturi și libertăți.

"Cu ocazia Zilei Naționale, în care sărbătorim Marea Unire, înțelegem cu adevărat cât de importantă a fost și este unitatea românilor pentru a îndeplini un ideal — un stat suveran și independent. Semnificația acestei zile trebuie să fie în permanență o sursă de motivație pentru fiecare dintre noi. E nevoie de fiecare român să se implice ca să construim o țară modernă și prosperă", mai spune USR.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 Foarte interesante amănunte!

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție