Vă dați seama ce laș? Dragnea stă pitit în birou!

Vă dați seama ce laș? Dragnea stă pitit în birou!

Vă dați seama ce laș? Dragnea stă pitit în birou! I-a primit pe cei de la USR în birou dar nu s-a dus în plen!!! Deputații PSD, ca niște sclavi pe plantație, au respins prin vot(!!!) ca Dragnea să nu conducă ședința!!! Ședința a fost condusă de, bineînțeles, Florin Iordache! Dragnea încasează însă salariul plin de președinte al Camerei Deputaților!

Potrivit informațiilor Digi24, parlamentarii Uniunii iau în calcul posibilitatea depunerii unei plângeri penale, deoarece președinții celor două Camere, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, ar fi săvărșit un fals în act.

ACTUALIZARE 12.20. Liberalii au solicitat convocarea unei ședințe comune a Parlamentului în care să se adopte o declarație cu privire la poziția Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii pe legile Justiției și în care să se constate că declarația dată publicității marți de președinții celor două camere a fost nulă și neavenită.

După ce deputații opoziției au cerut miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al forului legislativ şi s-au delimitat de comunicatul pe care acesta l-a dat publicităţii împreună cu preşedintele Senatului ca replică la poziţia Departamentului de Stat al SUA privind Legile Justiţiei, deputații USR au protestat în fața biroului lui Liviu Dragnea din Parlament.

Aceștia au fost primiți în birou de către Liviu Dragnea. Deputații USR aveau afișe pe care scria „Nu, nu în numele meu!”

 Deși era prezent în birou, Liviu Dragnea nu a participat astăzi în plenul Camerei Deputaților.

„Ne-a spus să folosim instrumentele de contestație, dacă nu suntem de acord, precum și să ne îndreptăm spre instituțiile „prietene”.”, a spus Dan Barna, la ieșirea din biroul liderului PSD.

”Am o problemă personală că domnul Dragnea şi domnul Tăriceanu au vorbit în numele meu fără să mi se ceară opinia, fără să ni se ceară opinia. Mandatul de reprezentare al preşedinţilor Camerelor este în limitele delegării date prin consultarea plenului. Deci este un abuz, fals în declaraţii”, a declarat deputatul USR Cătălin Drulă.

”Rog papagalii statului paralel să respecte suveranitatea poporului român”, a replicat deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa.

Un alt deputat PSD, Adrian Solomon, i-a numit pe colegii săi din opoziţie ”nevertebrate” şi a spus despre Statele Unite că sunt o nouă Înaltă Poartă, iar rachetele Patriot ”taxa” haraciului.

"Şi eu trebuie să spun că am fost revoltat de comunicatul de presă scris de un funcţionar din Departamentul de stat al partenerului nostru strategic. Şi eu sunt bucuros că cei doi preşedinţi ai Camerelor Parlamentului au apărat instituţia fundamentală în ţara aceasta în fata chiar şi a partenerului nostru strategic (...) De unde neobrăzarea celor care au emis acel comunicat din paretea Departamentului de stat, nu pot să mi-o explic. Pentru că, dincolo de orice, parteneriatul înseamnă relaţii între doi parteneri egali, nimeni nu are dreptul să vină să ceară Parlamentului ceva în afară de poporul român. Dacă poporul român ar fi emis, printr-un referendum, un astfel de punct de vedere, cu siguranţă trebuia luat în consideraţie. În rest, nu putem să nu ne întrebăm dacă la 100 de ani de la Marea Unire am schimbat "Înalta poartă" între timp cu Moscova şi acum cu altă "înaltă poartă". Rachetele Patriot şi avioanele sunt taxa haraciului sau taxă de protecţie? Reveniţi-vă odată, stimaţi colegi!", a intervenit, la rândul său, şi deputatul PSD Adrian Solomon.

Știre în curs de actualizare






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”