Vă implorăm, uitați-vă la Antena 3! Sunt SUFOCAȚI, ȘOCAȚI, TABLOU al disperării!

Vă implorăm, uitați-vă la Antena 3! Sunt SUFOCAȚI, ȘOCAȚI, TABLOU al disperării!

Vă implorăm, uitați-vă la Antena 3! Sunt sufocați, șocați, tablou al disperării! Ciuvică n-a putut să vorbească, Chireac zice că este o fractură logică, Dana Grecu era să leșine când a reluat emisiunea după publicitate!

Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au comentat, miercuri, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”, raportul prezentat de ministrul Tudorel Toader.

”Concluzia e o fâsâială, dar una pornind de la o inițiativă a domnului Toader. Nimeni nu l-a obligat să spună despre demiterea celor doi. Sau de posibila demisie a celor doi. Sigur că o parte importantă a societății își dorește acest lucru, dar nu au fost presiuni în direcția asta. Când ridici foarte mult nivelul de așteptare, e o prostie să vii cu o fâsâială. Pune în umbră ideile din raportul domnului Toader, care sunt foarte ok” crede Mugur Ciuvică.

”Este o fractură logică evidentă între conținutul raportului și concluzie. Mă intrigă că este un raport, curs de drept, situația României descrisă pe baza legii, totul argumentat la virgulă. După care, concluzia este ilogică. Putea să spună că vor face pachete de legi prin care astfel de derapaje să nu mai poată avea loc. Atunci avea logică raportul” a spus Bogdan Chirieac.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...