Vacanţă de coşmar pentru un băiat din Marea Britanie. Copilul a fost atacat de rechini în Caraibe

Vacanţă de coşmar pentru un băiat din Marea Britanie. Copilul a fost atacat de rechini în Caraibe

Michel, tatăl băiatului, a plecat cu Finley şi cele două surori ale sale, Lily, de 9 ani şi Emily, 12 ani, într-o vacanţă în Caraibe. Călătoria lor cuprindea vizitarea a cinci insule şi era inclus şi înotul ghidat cu iguane şi rechini doică pe insula Compas Cay din Bahamas.

Pe o insulă din apropiere, copiii au văzut mai mulţi rechini care înotau pe lângă oameni. Cei mici s-au alăturat grupului şi s-au aplecat să mângâie rechinii. Finley s-a aşezat cu picioarele în apă, fără să ştie că rechinii mâncau resturi aruncate de alţi turişti.

Tatăl copiilor a spus că: „Deodată am auzit un ţipăt puternic şi am văzut zeci de oameni care se apropie de Finley. Era atât de mult sânge. Îi atârnau bucăţi de piele. Fiul meu ar fi putut fi ucis”.

Băiatul a fost scos din apă de sora lui Lily şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde a suferit o intervenţie chirugicală. În prezent, băiatul trebuie să meargă într-un cărucior cu rotile, până când i se vor vindeca rănile.

Directorul Exuma Escapes, serviciul pentru înotatul cu rechinii, a spus că cei mici au mers fără ghid într-o lagună care nu face parte din turul său, scrie DailyMail.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …

5 VIDEO Rareș Bogdan / Cancelarul Nehammer a amintit că Austria a fost imperiu. M-a șocat