Văcăroiu: Raportul Curții de Conturi referitor la rectificarea bugetului din 2016 va fi prezentat, miercuri, Comisiilor de buget

Văcăroiu: Raportul Curții de Conturi referitor la rectificarea bugetului din 2016 va fi prezentat, miercuri, Comisiilor de buget

Președintele Curții de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a anunțat că raportul instituției pe care o conduce referitor la rectificarea bugetului din 2016 va fi prezentat, miercuri, Comisiilor de buget ale Parlamentului.

"Nu este gata încă raportul. Probabil că mâine. Noi avem termen 15 februarie. (...) Vom fi la Comisii miercuri pe dezbateri. Raportul s-a închis și chiar vă rog să îl vedeți, veți înțelege foarte bine ce înseamnă un specialist în Curtea de Conturi. Nu pot să vă spun (n.r. — concluziile) până nu se prezintă în fața comisiilor", a afirmat Văcăroiu, sâmbătă, la Parlament.

Comisiile de buget ale Parlamentului efectuează o anchetă prin care sunt verificate condițiile în care s-a realizat rectificarea bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat din august și noiembrie 2016 de Guvernul din acea perioadă.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

2 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

3 Așa o fi?

4 Adevăruri devastatoare / Cei mai deștepți dintre „băieții deștepți” care ne-au scumpit energia. Oare procurorii …

5 Șeful Poliției din Centrul Vechi: Care a fost temeiul legal al filajului asupra lui Gavriș? Comunicatele de pr…