Văcăroiu: Raportul Curții de Conturi referitor la rectificarea bugetului din 2016 va fi prezentat, miercuri, Comisiilor de buget

Văcăroiu: Raportul Curții de Conturi referitor la rectificarea bugetului din 2016 va fi prezentat, miercuri, Comisiilor de buget

Președintele Curții de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a anunțat că raportul instituției pe care o conduce referitor la rectificarea bugetului din 2016 va fi prezentat, miercuri, Comisiilor de buget ale Parlamentului.

"Nu este gata încă raportul. Probabil că mâine. Noi avem termen 15 februarie. (...) Vom fi la Comisii miercuri pe dezbateri. Raportul s-a închis și chiar vă rog să îl vedeți, veți înțelege foarte bine ce înseamnă un specialist în Curtea de Conturi. Nu pot să vă spun (n.r. — concluziile) până nu se prezintă în fața comisiilor", a afirmat Văcăroiu, sâmbătă, la Parlament.

Comisiile de buget ale Parlamentului efectuează o anchetă prin care sunt verificate condițiile în care s-a realizat rectificarea bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat din august și noiembrie 2016 de Guvernul din acea perioadă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…