Văcăroiu: Raportul Curții de Conturi referitor la rectificarea bugetului din 2016 va fi prezentat, miercuri, Comisiilor de buget

Văcăroiu: Raportul Curții de Conturi referitor la rectificarea bugetului din 2016 va fi prezentat, miercuri, Comisiilor de buget

Președintele Curții de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a anunțat că raportul instituției pe care o conduce referitor la rectificarea bugetului din 2016 va fi prezentat, miercuri, Comisiilor de buget ale Parlamentului.

"Nu este gata încă raportul. Probabil că mâine. Noi avem termen 15 februarie. (...) Vom fi la Comisii miercuri pe dezbateri. Raportul s-a închis și chiar vă rog să îl vedeți, veți înțelege foarte bine ce înseamnă un specialist în Curtea de Conturi. Nu pot să vă spun (n.r. — concluziile) până nu se prezintă în fața comisiilor", a afirmat Văcăroiu, sâmbătă, la Parlament.

Comisiile de buget ale Parlamentului efectuează o anchetă prin care sunt verificate condițiile în care s-a realizat rectificarea bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat din august și noiembrie 2016 de Guvernul din acea perioadă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 De citit...