VAL de scuipați după ce Dragnea a avut tupeul să dea un mesaj pentru ziua de 22 Decembrie: Băi, jegule nu ți-e rușine, băi?

VAL de scuipați după ce Dragnea a avut tupeul să dea un mesaj pentru ziua de 22 Decembrie: Băi, jegule nu ți-e rușine, băi?

VAL de scuipați după ce Dragnea a avut tupeul să dea un mesaj pentru ziua de 22 Decembrie: Băi, jegule nu ți-e rușine, băi? Dragnea a scris, sâmbătă, un mesaj, pe Facebook, în care spune că „eroii Revoluției au luptat pentru o Românie a libertății în care nu-și au locul abuzurile”. În mai puțin de 30 de minute de la publicarea mesajului, oamenii au început să reacționeze, transmițându-i liderului PSD că nu are căderea să vorbească despre eroii Revoluției.

Comentariile critice nu au întârziat să apară. Iată câteva dintre ele:

”Tu vorbesti de eroii care au murit la revoluție??? infractorilor.... v-au orbit banii, calcati pe cadavre...nu mai aveți scrupule...

”Măi ,,pușcăriașule,, mai ai tupeu să apari în public?”

”Dacă ai fi respectat eroii Revoluției Române, nu aduceai România în ultimul hal.”

Ciprian Radulescu Bai infractorilor, mai manjiti mult memoria oamenilor astia? Imi vine sa vomit cand va aud. Arza-v-ar focu sa va arda! Nenorociti un popor, oligofrenilor, si prostii va canta in struna.

Anamaria Todor Băi jegule nu ți-e rușine băi? Cum îți permiți să vorbești despre asta, băi?? Tu cu aere de dictator, f*tă-te hector să te f*tă cu un cactus.

                                             ------

Un miting este anunțat sâmbătă, începând cu ora 16.00, în Piața Victoriei, pentru a marca 29 de ani de la Revoluția din decembrie și pentru a protesta față de tentativele privind amnistia și grațierea.

”Decembrie 1989. 1.116 de oameni au murit pentru libertate.Nu au murit pentru amnistia și grațierea ticăloșilor. Au murit pentru dreptate și pentru libertate. Acum, la mai puțin de 29 de ani, lupta lor riscă să fie în zadar. Libertatea și dreptatea sunt în pericol”, anunță, pe Facebook, inițiatorii acestui demers.

Participanții la eveniment sunt rugați să vină cu câte o candelă pentru a onora memoria celor care și-au pierdut viața în urmă cu 29 de ani, urmând ca din Piața Victoriei să se plece în marș spre Universitate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

4 Ce dramă a provocat un vibrator în familia unui zugrav din Prahova

5 VIDEO Ce vedeți s-a întâmplat la Reșița...