VAL de scuipați după ce Dragnea a avut tupeul să dea un mesaj pentru ziua de 22 Decembrie: Băi, jegule nu ți-e rușine, băi?

VAL de scuipați după ce Dragnea a avut tupeul să dea un mesaj pentru ziua de 22 Decembrie: Băi, jegule nu ți-e rușine, băi? Dragnea a scris, sâmbătă, un mesaj, pe Facebook, în care spune că „eroii Revoluției au luptat pentru o Românie a libertății în care nu-și au locul abuzurile”. În mai puțin de 30 de minute de la publicarea mesajului, oamenii au început să reacționeze, transmițându-i liderului PSD că nu are căderea să vorbească despre eroii Revoluției.

Comentariile critice nu au întârziat să apară. Iată câteva dintre ele:

”Tu vorbesti de eroii care au murit la revoluție??? infractorilor.... v-au orbit banii, calcati pe cadavre...nu mai aveți scrupule...

”Măi ,,pușcăriașule,, mai ai tupeu să apari în public?”

”Dacă ai fi respectat eroii Revoluției Române, nu aduceai România în ultimul hal.”

Ciprian Radulescu Bai infractorilor, mai manjiti mult memoria oamenilor astia? Imi vine sa vomit cand va aud. Arza-v-ar focu sa va arda! Nenorociti un popor, oligofrenilor, si prostii va canta in struna.

Anamaria Todor Băi jegule nu ți-e rușine băi? Cum îți permiți să vorbești despre asta, băi?? Tu cu aere de dictator, f*tă-te hector să te f*tă cu un cactus.

                                             ------

Un miting este anunțat sâmbătă, începând cu ora 16.00, în Piața Victoriei, pentru a marca 29 de ani de la Revoluția din decembrie și pentru a protesta față de tentativele privind amnistia și grațierea.

”Decembrie 1989. 1.116 de oameni au murit pentru libertate.Nu au murit pentru amnistia și grațierea ticăloșilor. Au murit pentru dreptate și pentru libertate. Acum, la mai puțin de 29 de ani, lupta lor riscă să fie în zadar. Libertatea și dreptatea sunt în pericol”, anunță, pe Facebook, inițiatorii acestui demers.

Participanții la eveniment sunt rugați să vină cu câte o candelă pentru a onora memoria celor care și-au pierdut viața în urmă cu 29 de ani, urmând ca din Piața Victoriei să se plece în marș spre Universitate.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

5 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…