Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

Val de vedete intenate cu Covid la Matei Balș.

Fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a infectat cu Covid-19, deși este vaccinat împotriva virusului. Oprescu a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, spun surse medicale pentru Gândul.

Oprescu, în vârstă de 69 de ani, este imunizat cu ambele doze de vaccin împotriva Covid-19. Din primele informații, fostul primar ar avea nevoie de perfuzii, însă starea sa de sănătate este stabilă în prezent.

De profesie medic, Sorin Oprescu a crezut inițial că este vorba de o răceală, însă în urma unui test a aflat că este infectat cu virusul SARS-COV-2. Acesta s-a prezentat la spital cu simptome specifice bolii, printre care și febră. Surse medicale au mai declarat pentru Gândul că fostul primar s-ar fi infectat chiar la Spitalul Municipal, la scurt timp după deschiderea secţiei COVID-19.

Artista Elena Merişoreanu, în vârstă de 74 de ani, a fost internată de urgenţă la Institutul Matei Balş din Capitală, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat. Ea s-a infectat cu COVID-19, deși s-a vaccinat complet în urmă cu câteva luni.

În vârstă de 74 de ani, artista a fost vaccinată cu schema completă anti-COVID, s-a vaccinat și antigripal în aprilie, dar nu a scăpat de infectarea cu noul coronavirus. Acum o lună, ea a fost internată la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală.

„Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine!”

Artista se simţea rău de circa o săptămână, avea o răceală puternică, dar nu a pus-o pe seama unei eventuale infecții cu COVID-19.

Fiica ei a decis până la urmă să-i facă un test antigen, care a ieşit pozitiv la COVID, iar cum starea de sănătatea se înrăutăţea, au chemat Salvarea, iar artista a fost dusă la spital.

„Colectivul de aici e nemaipomenit. Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine”, a spus artista, de pe patulde spital. Ea este internată pe salon, nu în terapie intensivă.

„Am avut şi o răceală. (…) febră nu am avut, am avut un pic de ameţeală, dureri de cap, tuse. Ieri toată ziua nu am avut gust deloc la mâncare, nici miros şi am chemat Salvarea aseară, m-a adus aici. Sunt foarte mulţi internaţi, trebuie să luăm mai în serios această boală, pentru că am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e”, a povestit Elena Merișoreanu, într-o declarație pentru Antena 3.

Artista este o susținătoare a măsurilor de protecție împotriva noului coronavirus. În aprilie, în contextul morții lui Gabi Luncă, bolnavă de COVID-19, Elena Merișoreanu atrăgea atenția asupra gravității bolii.

„Doar cei care nu cred, care țin măștile pe jos, poate că ar trebui să meargă o zi în spital să vadă cum stau oamenii ăia (n.r medicii) îmbrăcați și nu beau apă și nu merg la toaletă. Soțul meu a ieșit din spital și a zis că este îngrozitor pentru oamenii aceea care ne îngrijesc”, spunea Elena Merişoreanu.

Viorica de la Clejani s-a infectat cu COVID-19 și a fost internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Interpreta de muzică lăutărească a ajuns la spital în urmă cu 8 zile, în stare gravă, spun surse medicale pentru Gândul.

Potrivit unor surse, artista a fost adusă la spital în stare gravă, însă în prezent medicii au stabilizat-o. Tot la Institutul Matei Balş este internată şi interpeta de muzică populară Elena Merişoreanu, tot infectată cu SARS-COV-2. Ambele sunt vaccinate cu schemă completă.

În vara acestui an, Viorica din Clejani a fost ținta mai multor scandaluri după ce fiul ei Fulgy a avut mai multe probleme cu legea. Soții de Clejani au susținut însă că în familia lor nu există probleme, ci că la mijloc e vorba de o strategie de-a lui Fulgy, care vrea să se promoveze ca artist.

„Daca sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești”, declara Viorica de la Clejani pentru XNS, la Antena Stars.





Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...