Vâlcea: Bărbat din Drăgăşani, condamnat la închisoare pentru infracţiuni informatice comise în Cehia şi Polonia

Vâlcea: Bărbat din Drăgăşani, condamnat la închisoare pentru infracţiuni informatice comise în Cehia şi Polonia

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Drăgăşani au arestat un bărbat de 38 de ani care a fost condamnat de autorităţile judiciare din Argeş la doi ani şi trei luni de închisoare pentru comiterea de fraude informatice în două state europene, au anunţat, miercuri, reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Potrivit sursei citate, pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare de către Curtea de Apel Piteşti, pentru mai multe fapte ce ar fi fost comise în urmă cu mai bine de şapte ani.

"Faptele ar fi fost comise pe teritoriul Cehiei şi Poloniei, în perioada 16 decembrie 2013-15 februarie 2014, cel în cauză fiind pus sub acuzare pentru săvârşirea a nouă fapte de falsificare de documente şi fraude informatice", se arată în informarea de presă trimisă de Poliţia Vâlcea.

Bărbatul a fost transportat şi încarcerat la un penitenciar din judeţul Dolj pentru a-şi ispăşi pedeapsa. AGERPRES / (AS -autor: Ramona Dincă, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro