Vâlcea: Circulație blocată pe Valea Oltului; accident cu patru autovehicule, printre care un TIR cu butelii goale (FOTO)

Vâlcea: Circulație blocată pe Valea Oltului; accident cu patru autovehicule, printre care un TIR cu butelii goale (FOTO)

Șase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs vineri pe Valea Oltului (DN7) la Proieni, la kilometrul 230+500, în accident fiind implicate trei autoturisme și un TIR ce transporta butelii goale, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea.

Traficul rutier în zonă este blocat momentan, potrivit sursei citate. Conform reprezentanților IPJ Vâlcea, una dintre victime pare grav rănită.

În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme și un TIR, după ce un autoturism a ieșit din coloană și a intrat în TIR, acesta proiectând automobilul în alte două mașini.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…