Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Vâlcea: Drumurile către Obârşia Lotrului sunt acoperite de zăpadă; se circulă în condiţii de iarnă în tot judeţul

Pe drumurile naţionale din judeţul Vâlcea se acţionează, vineri, cu 65 de utilaje pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil şi nu există tronsoane închise circulaţiei, au informat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Vâlcea.

Aceştia au precizat că, în prezent, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă în tot judeţul, iar singurele drumuri acoperite de zăpadă sunt în partea de nord a judeţului, către domeniul schiabil de la Obârşia Lotrului, unde s-a înregistrat şi cea mai mare cantitate de precipitaţii sub formă de ninsoare căzută în ultimele 24 de ore - 83 de centimetri.

"Pe drumurile naţionale, partea carosabilă este curată şi umedă, cu excepţia DN 7 A, km 0+000 - 40+000, Brezoi - Voineasa, DN 7 A, km 40+000 - 86+601, Voineasa - limită judeţ Hunedoara şi DN 7 D, km 4+000 - 31+360, Grebleşti - limită judeţul Argeş, unde partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de până la 2 cm", se arată într-o informare trimisă de Instituţia Prefectului.

Potrivit sursei citate, pentru înlăturarea zăpezii de pe carosabil şi pentru combaterea gheţii, au fost împrăştiate în cursul nopţii de joi spre vineri aproape 1.000 de tone de material antiderapant - circa 650 de tone pe drumurile naţionale şi aproximativ 370 tone pe drumurile judeţene.

La nivelul reţelelor de energie electrică nu au fost anunţate avarii ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice înregistrate, a menţionat sursa citată. AGERPRES/ (AS - autor: Ramona Dincă, editor: Diana Dumitru, editor online: Irina Giurgiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Maia Sandu are masterat la Harvard, Proasta a predat „Mașini și utilaje” la Videle! Ministrul agriculturii, ma…

2 La dezalcolizareeeee! Fiola s-a aliat cu lupul dacic în lupta contra „fraudării” votului din 26 mai! Fraților,…

3 Sociolog / PSD e pe făraș și riscă să dispară definitiv de pe scena politică în patru ani. Dezastrul e previzib…

4 A venit după Dragnea? Președintele se întâlnește marți cu procurorul general al SUA, William Barr. Discuțiile …

5 REVOLTĂTOR! Netejoru, sluga lui Dragnea, i-a făcut plângere penală procurorului care a deschis dosarul violenț…

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă