Vâlcea: Fostul vicepreşedinte al ANAF, Virgil Pîrvulescu, intenţionează să candideze la funcţia de primar al Râmnicului

Vâlcea: Fostul vicepreşedinte al ANAF, Virgil Pîrvulescu, intenţionează să candideze la funcţia de primar al Râmnicului

Fostul vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Virgil Pîrvulescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că intenţionează să candideze la funcţia de primar al Râmnicului.

Pîrvulescu a precizat că deocamdată nu doreşte să candideze din partea vreunei formaţiuni politice, însă nu exclude ca pe viitor să se înscrie într-un partid.

"Da, voi candida la funcţia de primar. Nu candidez în momentul de faţă din partea niciunui partid. Nu am cum, în acest moment, să candidez din partea vreunui partid pentru faptul că nu îmi propun să candidez din partea unui partid. Nu exclud pe viitor o înscrie a mea într-un partid", a spus fostul coordonator al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF.

Virgil Pârvulescu a susţinut vineri o conferinţă de presă intitulată "Viitorul oraşului nostru", organizată împreună cu o fundaţie din Râmnicu Vâlcea denumită "Millenium", despre care a spus că îl susţine.

Virgil Pîrvulescu a fost numit vicepreşedinte al ANAF, cu rang de secretar de stat, fiind coordonatorul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, pe 9 ianuarie 2019. În aprilie, după trei luni de la numire, a fost însă demis printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. În prezent, Pîrvulescu este şeful Serviciului Inspecţie Fiscală Persoane Juridice din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vâlcea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante