Vâlcea: Pană de curent în municipiul Râmnic și mai multe localități limitrofe

Vâlcea: Pană de curent în municipiul Râmnic și mai multe localități limitrofe

Prefectul județului Vâlcea, Radu Renga, a declarat că a fost remediată avaria la rețeaua de energie electrică care a afectat municipiul Râmnicu Vâlcea și mai multe localități limitrofe, un număr de aproximativ 150.000 de abonați rămânând timp de peste 80 de minute fără energie electrică.

"A fost o avarie destul de serioasă de peste 1 oră și 20 minute, un număr de 150.000 de abonați dintr-un total de 175.000 rămânând în întreg județul Vâlcea fără curent electric. A fost o mobilizare exemplară a instituțiilor din județ cu precădere în zona platformei industriale Râureni, acolo unde Oltchim, CET Govora, Uzinele Sodice au nevoie non-stop de energie electrică. Pompieri, echipaje ISU au fost în stare de alertă pentru a preveni un eventual accident", a precizat Renga.

Eventualele pierderi ale agenților economici cauzate de această pană de curent urmează să fie raportate în zilele următoare de agenții economici care au fost nevoiți să-și sisteze activitatea, a menționat prefectul.

Potrivit acestuia, la 16,20 de minute județul Vâlcea a rămas fără energie electrică, toate cele 89 de localități componente raportând faptul că nu mai au curent electric.

AGERPRES / (A — autor: Liviu Popescu, editor: Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”