Vâlcea: Patru cetăţeni turci, implicaţi într-un accident rutier pe drumul către pârtia de schi de pe Transaplina

Vâlcea: Patru cetăţeni turci, implicaţi într-un accident rutier pe drumul către pârtia de schi de pe Transaplina

Patru cetăţeni turci, între care doi minori, au fost implicaţi, luni, într-un accident rutier produs pe Transalpina (DN 7A), în localitatea Malaia, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.


Sursa foto: ISU Valcea


Potrivit sursei citate, şoferul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului. Niciuna dintre persoanele din maşină nu a necesitat însă transport la spital.

"Ajunşi la faţa locului, membrii echipajului au constatat că maşina avea patru pasageri de naţionalitate turcă (doi adulţi şi doi copii). Din fericire, doar o persoană a fost uşor rănită, aceasta primind îngrijiri medicale preliminare. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital", au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Sursa foto: ISU Valcea


Pentru scoaterea celor patru din maşina răsturnată, pompierii militari au intervenit cu un ASAS şi cu un echipaj SMURD de la Garda de Intervenţie Brezoi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante