Vâlcea: Percheziții în două județe și București într-un dosar ce vizează fapte de corupție

Vâlcea: Percheziții în două județe și București într-un dosar ce vizează fapte de corupție

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează, joi, percheziții în două județe și municipiul București, într-un dosar ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție.

"În cursul zilei de astăzi, 16 noiembrie 2017, pe baza autorizațiilor emise de către instanță, se efectuează în colaborare cu lucrători de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție, 33 percheziții pe raza județelor Vâlcea, Dolj și municipiul București, inclusiv la o instituție publică", se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea transmis AGERPRES.

Conform aceleiași surse, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

"Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", se mai menționează în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...