Vâlcea: Primarul și viceprimarul din Popești, duși la audieri, în urma unei acțiuni a Parchetului din Horezu

Vâlcea: Primarul și viceprimarul din Popești, duși la audieri, în urma unei acțiuni a Parchetului din Horezu

Primarul și viceprimarul localității vâlcene Popești și alți funcționari din instituție se află la audieri joi seara, în urma unei acțiuni a Parchetului din Horezu, toți fiind cercetați într-un dosar de abuz în serviciu și delapidare, prejudiciul fiind de peste 200.000 de lei.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că procurorii vâlceni au descins joi în comuna Popești, unde au efectuat mai multe percheziții, la domiciliul primarului, Constantin Șerban, la sediul primăriei și la domiciliul contabilului, de unde au fost ridicate mai multe documente.

Dosarul cercetat de procurori vizează mai multe acțiuni ale conducerii primăriei privind achizițiile publice, delapidare, prejudiciul estimat fiind de peste 200.000 de lei.

La finalul perchezițiilor cinci persoane au fost aduse la parchet pentru audieri, printre acestea aflându-se primarul și viceprimarul localității.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...