Vâlcea: Revelion cu petreceri tematice, bucate tradiţionale şi muzică live în toate staţiunile din judeţ

Vâlcea: Revelion cu petreceri tematice, bucate tradiţionale şi muzică live în toate staţiunile din judeţ

Gradul de ocupare al pensiunilor şi hotelurilor din judeţul Vâlcea se apropie de nivelul maxim în aceste zile de sărbătoare, chiar şi în condiţii de pandemie, operatorii de turism şi autorităţile publice locale din staţiunile vâlcene anunţând că au pregătit petreceri pentru toate gusturile şi buzunarele în noaptea dintre ani.

Astfel, pentru cei care îşi doresc să petreacă cu ştaif la trecerea în noul an, principalul operator de turism din staţiunea Băile Govora a organizat la hotelul Palace un "Revelion la Palat", alături de cunoscuta cântăreaţă Monica Anghel. Pachetul pentru trei nopţi la all inclusiv la hotelul Palace costă aproximativ 1.000 de euro, în care este inclusă şi o vizită la salina din Ocnele Mari în ajunul anului nou, pentru un prânz cu bucate tradiţionale.

Primarul din Ocnele Mari, Remus Sasu, a declarat că aşteaptă ca şi în recent declarata staţiune balneoclimaterică de interes local din Vâlcea să ajungă zilele acestea sute de turişti, gradul de ocupare al celor peste 400 de locuri de cazare disponibile în zonă fiind în prezent de peste 80%. În plus, administraţia publică locală a pregătit pentru ultima zi a anului şi Revelion în stradă, printre cei invitaţi să cânte pentru turişti şi localnici la petrecerea dintre ani fiind Alin Pavelescu, Ana Maria Iorga şi Valencio.

Şi la Călimăneşti, sfârşitul de an se anunţă unul bun, pachetele de Revelion oferite de operatorii de turism din zonă fiind vândute aproape în întregime, după cum a precizat primarul Florinel Constantinescu. Petreceri în noaptea dintre ani au fost pregătite în majoritatea unităţilor de cazare din staţiunea de pe Valea Oltului, sejurul de trei nopţi, cu cină festivă şi carnaval incluse, plecând anul acesta de la aproximativ 1.400 de lei şi ajungând până la puţin peste 2.000 de lei de persoană.

La Băile Olăneşti, primarul Sorin Vasilache a precizat că vor fi organizate petreceri în noaptea dintre ani în aproape toate hotelurile şi pensiunile din localitate, în timp ce administraţia locală îi aşteaptă pe turişti şi pe localnici în parcul central să întâmpine noul an cu focuri de artificii.

Pentru cei care vor petrece ultimele zile ale anului în municipiul reşedinţă, municipalitatea a anunţat marţi că în noaptea dintre ani va fi organizată petrecere de revelion în centrul oraşului, începând cu ora 22:00. Invitaţi sunt ansamblul "Angel Voices", trupa "Noaptea Târziu" şi Dee Jay Cristi. Nu va lipsi nici focul de artificii, ce se va lansa în prima secundă a noului an. AGERPRES / (AS -autor: Ramona Dincă, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...