Vâlcea: Un bărbat care expedia din Spania droguri, prins de poliţişti

Vâlcea: Un bărbat care expedia din Spania droguri, prins de poliţişti

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, a fost arestat de poliţiştii vâlceni, anunţă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit acestora, tânărul este suspectat că, aproape trei ani, ar fi expediat droguri din Spania în România, pentru a fi vândute.

"La data de 5 decembrie a.c, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de arestare, faţă de un bărbat de 27 de ani, persoană urmărită internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. În fapt, începând cu luna ianuarie 2016, cel în cauză, aflându-se în Spania, ar fi expediat spre ţară diferite cantităţi de droguri, pentru comercializare", se arată într-un comunicat de presă al IPJ, transmis joi.

Mandatul de arestare a fost emis de Tribunalul Vâlcea, bărbatul având domiciliul în comuna Vlădeşti. În prezent, el se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie trimis în judecată pentru trafic de droguri de risc, au mai precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea. AGERPRES / (AS - autor: Ramona Dincă, editor: Marius Frăţilă; editor online: Magdalena Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...