Valentina Pelinel, dărâmată din pricina lui Borcea: „Cristi nu mai poate, nu știu ce să mă mai fac!”

Valentina Pelinel, dărâmată din pricina lui Borcea: „Cristi nu mai poate, nu știu ce să mă mai fac!”

Barikada.roCu toate ca vigoarea taurului cu bucle pe frunte parea inepuizabila, fostul actionar dinamovist, Borcea, este cu sanatatea in pioneze. Frumoasa lui sotie, Valentina Pelinel nu mai stie cum sa-si ascunda durerea si starea de nervozitate creata de neputinta celui drag pe care-l credea mai tare decat un robot din fier si latex.

De cand a iesit din inchisoare Cristi nici nu se apropie de patul matrimonial. Sta pe terasa si mesteca ingandurat guma si, cu  mana in izmenele de pijama, isi verifica toata ziua zona intima.

 „De data aceasta nu se confruntă cu problemele de sănătate pe care le știm cu toții. De când a ieșit din închisoare nu își găsește locul, are insomnii, stări de anxietate, dar și ușoare stări de depresie. Imunitatea lui este la pământ, datorită condițiilor precare din închisoare. Nu stim ce grozavii o fi trait acolo insa Cristi tremura si la un ciripit de pasarica. Este disperat să redevină un om energic, puternic! Din pacate pe mine situatia asta m-a terminat psihic dar nu ma mai termina pe partea ailalta, fizica”, a declarat plangand Valentina, cu bratul plin de reviste pentru adulti cumparate pentru bietul suferind.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 ULTIMA ORĂ Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii