Valerie Cioloș, în SUA, la invitația unor prieteni; ar putea participa cu premierul la recepția oferită de Obama

Valerie Cioloș, în SUA, la invitația unor prieteni; ar putea participa cu premierul la recepția oferită de Obama

Valerie Cioloș, soția premierului Dacian Cioloș, se află în Statele Unite ale Americii, la invitația unor prieteni, au precizat pentru AGERPRES oficiali ai Guvernului.

"Doamna Valerie Cioloș se află deja în Statele Unite ale Americii, la invitația unor prieteni. Și-a plătit personal toate costurile deplasării și va asigura reprezentarea la evenimentele din marja Adunării Generale a ONU al căror format implică prezența soției șefilor de delegații unde a fost invitată", a precizat Executivul, la solicitarea AGERPRES.

Premierul Dacian Cioloș va pleca în cursul după amiezii de luni la New York, unde va participa la cea de-a 71-a Sesiune a Adunării Generale a ONU.

Valerie Cioloș îl va însoți cel mai probabil pe premier atât la recepția oferită de președintele american, Barack Obama, și de prima doamnă, Michelle Obama, în onoarea șefilor de delegație, cât și la recepția de bun venit oferită de secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, au declarat surse oficiale pentru AGERPRES.

Conform programului remis AGERPRES de Guvern, recepția oferită de secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, are loc marți dimineață, în vreme ce recepția președintelui american, Barack Obama, este programată marți seară.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!