„Văleu, văleleu”/Inna l-a „spart” pe Deliric cu ultima postare...

„Văleu, văleleu”/Inna l-a „spart” pe Deliric cu ultima postare...

Inna a fost recent protagonista unei ședințe foto incendiare. Cântăreața a pozat în ținute sexy, încât a reușit să-l surprindă chiar și pe iubitul ei, Deliric, scrie protv.ro .

Inna a pozat într-un body negru, stând culcată pe jos, iar ipostaza provocatoare a stârnit imediat reacții după publicarea fotografiilor pe Instagram. Printre primii care au comentat s-a aflat și Deliric, iubitul artistei. „Văleu, văleleu”, a scris el în dreptul postării.

„@deliric,norocosule!, „Adorabilă, pupici, te iubim”; „Superbă!”; „Regină”, au urmat aprecierile fanilor.

Pentru o ipostază total neașteptată, Inna a urcat pe un suport foarte înalt. „Aproape că am refuzat să mă ridic pe acest piedestal. Știu că nu pare înfricoșător, dar crede-mă că odată ce ajungi acolo sus este... ideea genială a lui @andrei.via”, a scris Inna.


Inna se numără printre artiștii de tot, care se bucură de mare succes în străinătate. Cea mai nouă piesă a artistei, Yummy, a fost apreciată de milioane de fani din întreaga lume. Unii au numit-o regina dansului din România, după mișcările pline de senzualitate din videoclipul lansat alături de Dhurata Dora și Stefflon Don.

Sursă foto: Instagram/ Inna


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...