„Vânătoarea” de șezlonguri, filmată la o piscină din Tenerife VIDEO

„Vânătoarea” de șezlonguri, filmată la o piscină din Tenerife VIDEO

Turiștii unui hotel din Tenerife au fost filmați la prima oră a dimineții cum stăteau la coadă pentru a ocupa un șezlong din jurul piscinei.

Thomas Clifford a surprins imaginile la ora 7.47, în primele zile ale lunii aprilie. Mai mulți turiști stăteau la coadă pentru a „vâna” cu prospopul un șezlong din jurul piscinei hotelului din Tenerife .

Peste 2.000 de oameni au văzut videoclipul, mai multe persoane fiind uimite de imagini, relatează The Sun .

"Oh, Doamne, hidos!", a scris un comentator. Ca răspuns, Thomas susține că oamenii se comportau ca niște „lunetiști” aruncându-și prosoapele de pe scări.

El a mai spus că unii au așteptat mai mult de 25 de minute pentru a obține cele mai bune locuri și chiar au perturbat curățarea piscinei.

„Războaiele” pentru șezlonguri sunt extrem de frecvente pe tot parcursul lunilor de vară, dar există reguli care ar trebui respectate, arată sursa citată. Astfel, expertul în etichetă William Hanson a declarat pentru Mirror: "Rezervarea șezlongurilor cu un prosop mai mult de 30 de minute este un mare NU, dincolo de această perioadă de grație este principiul primul venit primul servit."

Cu toate acestea, există unele limite ale aceste perioade de 30 de minute dacă, de exemplu, cineva folosește piscina, atunci șezlongul este încă al lui.

Unele hoteluri nu permit turiștilor să rezerve șezlonguri prin simpla așezare a unui prosop.

Merită întotdeauna să verificați dacă hotelul are propria politică individuală privind rezervarea șezlongurilor, arată experții în turism.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...