Vară de neuitat pentru trei zodii. Cine sunt nativii care se bucură din plin de iubire și de bani cu nemiluita

Vară de neuitat pentru trei zodii. Cine sunt nativii care se bucură din plin de iubire și de bani cu nemiluita

Trei zodii sunt răsfățațele acestei veri. Astrologii le prezic un sezon magic, de neuitat. Se vor bucura din plin de iubire, însă nici capitolul financiar nu este de neglijat. Banii vor trage la ei ca la un magnet.

Dragostea plutește în aer pentru trei zodii FOTO Shutterstock

Nativii a trei zodii nu au de ce să se plângă în această vară. Conform horoscopului, vor avea parte de momente frumoase, iar norocul îi va însoți în tot ceea ce vor întreprinde, relatează România TV .

Șanse de neratat pentru Gemeni

Primii pe lista celor norocoși sunt Gemenii. Pentru ei se întrevăd noi oportunități de angajare, iar șansele de promovare sunt mari la locul de muncă existent. În luna iunie, aceștia ar putea prinde un contract în străinătate, astfel încât este bine să se aștepte la un salt important în sfera carierei. Datorită calităților pe care le posedă, norocul financiar nu îi va ocoli. Apar, din păcate, mici probleme la capitolul sănătate, însă nativii sunt sfătuiți să nu se îngrijoreze pentru că se vor rezolva. Toto ce trebuie să facă este să apeleze la un specialist. Este posibil să aibă anumite probleme cu dantura, lucru care nu trebuie neglijat.

Vor face pasul cel mare

Pentru nativii Leu, care se află deja într-o relație, în această vară se întrevede că ar putea să facă pasul cel mare. Dragostea le va aduce Leilor mai mult romantism, urmat de o doză imensă de fericire. Luna favorabilă căsătoriei este iunie în mod special. În sânul familiei, unde va exista armonie, vor avea parte de o veste bună. Pe plan financiar, astrele anunță o posibilă mărire de salariu și chiar noi posibilități de a avea un venit în plus.

Performanta este cheia

Fecioarele vor performa în această vară la locul de muncă. Inițiativa, entuzismul și energia acestor nativi îi vor face să aibă o evoluția excelentă. Chiar dacă vor depune mult efort în următoarele luni, roadele muncii nu vor întârzia să apară. Este posibil să primească promovări și au posibilitatea de a economisi bani în această vară, mai ales datorită unei creșterii de salariu, arată sursa citată. În dragoste, lucrurile se vor așeza, cu condiția să își asculte partenerul și să îi înțeleagă nevoile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…