Vasile Blaga, AUDIAT la DNA

Vasile Blaga, AUDIAT la DNA

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a fost citat la DNA in calitate de martor. "Am fost citat ieri dupa-amiaza in calitate de martor. Este vorba de un abuz in serviciu, despre cine este vorba nu stiu. Nu am nicio treaba cu ANRP", a declarat Blaga joi dimineata, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

"Cei care au lucrat acolo (la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor - n.red.), deja multe dosare sunt in instanta, se vor pronunta instantele", a mai spus Vasile Blaga, raspunzand intrebarilor jurnalistilor daca audierea sa are legatura cu dosarul ANRP.

UPDATE 12:40 Vasile Blaga a declarat, la plecarea din sediul DNA, ca ar fi vorba de un dosar legat de despagubirile acordate de ANRP. Intrebat de ziaristi daca era la curent cu faptele de coruptie acuzate de procurori la aceasta autoritate, Blaga a raspuns ca nu a avut "date sau informatii despre ceea ce se intampla la ANRP".


 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro