Vasile Turcu este în moarte cerebrală

Vasile Turcu este în moarte cerebrală

UPDATE: Digi anunță că deşi iniţial s-a lansat ipoteza că Vasile Turcu ar fi încetat din viaţă în această dimineaţă, omul de afaceri se află în moarte cerebrală. El este în continuare conectat la aparate, însă semnele vitale sunt extrem de slabe.

Informație de ultimă oră de la Digi: Vasile Turcu a încetat din viață în această dimineață la spitalul Floreasca, unde era internat de la 1 martie. Starea sa era critică, iar medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Vasile Turcu a încercat să se sinucidă prin spânzurare la începutul acestei luni, dar a fost găsit de cineva din familie, iar SMURD-ul a venit suficient de repede încât să-l poată resuscita şi apoi transporta la spital. Apropiații lui au declarat că avea atât probleme personale, cât și probleme cu afacerile sale.

Vasile Turcu a fost unul dintre cei mai bogați români. În 2010, când era acționar la clubul Dinamo, averea sa însuma peste 60 de milioane de euro.

În vârstă de 62 de ani, şi-a vândut, în martie 2011, către Nicolae Badea toate acţiunile deţinute la clubul de fotbal Dinamo, retrăgându-se astfel oficial din acţionariatul echipei din Ştefan cel Mare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...