Vaslui: 21 de copii au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

Vaslui: 21 de copii au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

21 de copii de clasele 0 - IV din comuna vasluiană Puiești au ajuns la spitalele din Bârlad și Vaslui cu toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat friptură la grătar și prăjituri la o petrecere organizată la școală de 1 Iunie. La petrecere au participat și niște copii preșcolari, care au mâncat doar carne, motiv pentru care autoritățile au luat în calcul faptul că intoxicația s-ar fi produs de la prăjituri.

O parte dintre copii au fost duși cu grețuri, vărsături și febră la Spitalul de Urgență 'Elena Beldiman' din Bârlad, iar alții au fost duși cu ambulanțele la Spitalul Județean Vaslui, deoarece unitatea bârlădeană nu a mai făcut față numărului mare de pacienți.

'Am dispus efectuarea unor anchete, pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat și vor fi luate măsuri', a declarat pentru AGERPRES prefectul județului Vaslui, Daniel Olteanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”