Vaslui: Bărbat dispărut după ce a plecat din spital, căutat de forţele de ordine

Vaslui: Bărbat dispărut după ce a plecat din spital, căutat de forţele de ordine

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Ivăneşti, este căutat de mai multe forţe de ordine după ce familia sa a anunţat dispariţia la Poliţie şi a lansat un apel în mediul online.

Potrivit rudelor, bărbatul fost dus cu salvarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pe data de 1 iunie, în jurul orei 5,00, şi a plecat din unitatea medicală la ora 8,00, iar de atunci nu se mai ştie nimic de el.

"În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. Cei care au văzut această persoană sau au informaţii despre ea, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze 112", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În activităţile de căutare sunt implicaţi poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”

4 Foarte interesante amănunte...

5 Interlopul Nuțu Cămătaru și-a făcut bancă acasă și dă bani împrumut