Vaslui: Bărbat urmărit de autoritățile din Italia, Slovacia și Danemarca, depistat la Albița

Vaslui: Bărbat urmărit de autoritățile din Italia, Slovacia și Danemarca, depistat la Albița

Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat și reținut un bărbat din Republica Moldova, care era căutat de autoritățile din Italia, Slovacia și Danemarca, pentru executarea unei pedepsei privative de libertate de 3 ani.

Potrivit unui comunicat de presă remis, luni, de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași, bărbatul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în țară, ca pasager într-un autocar.

"La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emisă de autoritățile italiene, deoarece persoana avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de trei ani, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății private, pe teritoriul Italiei. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că pe numele tânărului sunt emise alte două alerte de către autoritățile din Slovacia și Danemarca", precizează sursa citată.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

AGERPRES (AS — autor: Loredana Ciobanu, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Așa o fi?

3 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

4 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

5 Românca-fenomen din Portugalia / Povestea de film a uneia dintre cele mai bogate femei