Vaslui: CJSU a decis suspendarea cursurilor și pentru ziua de marți, 10 ianuarie

Vaslui: CJSU a decis suspendarea cursurilor și pentru ziua de marți, 10 ianuarie

Școlile și grădinițele din Vaslui vor rămâne închise și marți, 10 ianuarie, din cauza condițiilor meteo, a anunțat, duminică, prefectul județului, Isabel Bogdan.

*MAI: Cursurile școlare, suspendate, luni, în 20 de județe

''Hotărârea a fost luată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după ce mai mulți primari din județ au solicitat închiderea unităților școlare pentru zilele de luni și marți, din cauza gerului și a viscolului. Informațiile pe care le-am primit de la specialiștii în meteorologie arată faptul că luni, marți și chiar miercuri dimineață va fi ger năprasnic, în jur de minus 20 de grade, existând un real pericol pentru copii, profesori și părinți. Există risc de îmbolnăviri și pericol de accidente, mai ales că avem foarte mulți elevi navetiști'', a precizat Isabel Bogdan.

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat pentru marți, 10 ianuarie, vreme geroasă dimineața și noaptea. Maximele se vor menține sub limita de îngheț, minus—15 și minus 4 grade, iar noaptea temperaturile vor fi cuprinse între minus 23 și minus 7 grade Celsius.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...