Vaslui: CJSU a decis suspendarea cursurilor și pentru ziua de marți, 10 ianuarie

Vaslui: CJSU a decis suspendarea cursurilor și pentru ziua de marți, 10 ianuarie

Școlile și grădinițele din Vaslui vor rămâne închise și marți, 10 ianuarie, din cauza condițiilor meteo, a anunțat, duminică, prefectul județului, Isabel Bogdan.

*MAI: Cursurile școlare, suspendate, luni, în 20 de județe

''Hotărârea a fost luată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după ce mai mulți primari din județ au solicitat închiderea unităților școlare pentru zilele de luni și marți, din cauza gerului și a viscolului. Informațiile pe care le-am primit de la specialiștii în meteorologie arată faptul că luni, marți și chiar miercuri dimineață va fi ger năprasnic, în jur de minus 20 de grade, existând un real pericol pentru copii, profesori și părinți. Există risc de îmbolnăviri și pericol de accidente, mai ales că avem foarte mulți elevi navetiști'', a precizat Isabel Bogdan.

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat pentru marți, 10 ianuarie, vreme geroasă dimineața și noaptea. Maximele se vor menține sub limita de îngheț, minus—15 și minus 4 grade, iar noaptea temperaturile vor fi cuprinse între minus 23 și minus 7 grade Celsius.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

4 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

5 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși