Vaslui: Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Judeţean, după ce au fost semnalate probleme la morga unităţii

Vaslui: Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Judeţean, după ce au fost semnalate probleme la morga unităţii

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au demarat, marţi, un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce în spaţiul public au apărut o serie de informaţii cu privire la condiţiile improprii de la morga unităţii.

"Este în derulare un control al Ministerului Sănătăţii cu privire la problemele de la morgă. Ne-au solicitat nişte documente, înţeleg că vor sta toată săptămâna, după care se va întocmi un proces verbal. Astăzi au văzut morga, laboratorul, absolut tot ceea ce ţine de anatomie patologică. Le punem la dispoziţie toate documentele solicitate şi dumnealor, pe măsură ce vor studia documentele, probabil ne vor solicita şi altele", a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, dr. Lelia Croitoru.

În ultima perioadă familiile unor persoane care au decedat în spitalul vasluian au reclamat faptul că nu există suficiente frigidere pentru depozitarea cadavrelor, că nu sunt respectate condiţiile elementare de siguranţă şi igienă şi că în anumite situaţii cadavrele unor pacienţi cu COVID-19 ar fi fost ţinute laolaltă cu cele ale pacienţilor decedaţi fără să fi fost infectaţi cu SARS-CoV-2. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit...

5 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!