Vaslui: Grav accident rutier în localitatea Ivești; a fost activat codul roșu de intervenție

Vaslui: Grav accident rutier în localitatea Ivești; a fost activat codul roșu de intervenție

Un grav accident de circulație s-a petrecut, joi dimineață, în localitatea vasluiană Ivești, un microbuz cu 20 de persoane intrând în coliziune cu un TIR.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, a fost activat codul roșu de intervenție, fiind vorba despre un accident cu victime multiple.

"La fața locului s-au deplasat cinci ambulanțe, dintre care două ale Serviciului de Ambulanță, două mașini cu echipaje de prim-ajutor și mașina de Terapie Intensivă Mobilă. Totodată, se intervine cu două autospeciale pentru descarcerare. Din primele informații sunt mai multe victime, dintre care cinci sunt în stare gravă, dar conștiente, cu traumatisme cranio-cerebrale, fracturi sau policontuzii prin accident rutier", a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc accidentul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele