Vaslui: Încă trei copii cu toxiinfecție alimentară; Spitalul Bârlad nu mai face față numărului de cazuri

Vaslui: Încă trei copii cu toxiinfecție alimentară; Spitalul Bârlad nu mai face față numărului de cazuri

Încă trei copii din comuna Puiești, județul Vaslui, au fost preluați de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ), cu intoxicație alimentară, după ce au mâncat mici și prăjituri la o petrecere organizată de 1 Iunie, numărul total al cazurilor ajungând la 20.

Potrivit conducerii SAJ Vaslui, Spitalul de Urgență "Elena Beldiman" din Bârlad nu mai are capacitate de internare.

"Zece copii vor fi transferați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, din lipsă de capacitate de internare și primire la unitatea bârlădeană, unde au fost duse primele cazuri", a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Copiii din Puiești au mâncat la școală, la o petrecere organizată cu prilejul zilei de 1 Iunie, mici și prăjituri și au băut suc. Ei au început să se simtă rău, în cursul zilei de joi și au mers inițial la Centrul de Permanență din Puiești. Ulterior, au fost transportați la spital, deoarece prezentau simptome specifice toxiinfecției alimentare: febră, vărsături, febră și amețeli.

Direcția de Sănătate Publică Vaslui a demarat verificări, urmând să se stabilească din ce cauză s-au produs îmbolnăvirile.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...