Vaslui: O femeie a decedat după ce a fost sunată de o persoană care a vrut să o înşele prin metoda 'accidentul'

Vaslui: O femeie a decedat după ce a fost sunată de o persoană care a vrut să o înşele prin metoda 'accidentul'

O femeie în vârstă de 64 de ani din judeţul Vaslui a făcut infarct şi a decedat după ce a primit un apel de la o persoană care a încercat să o înşele prin metoda "accidentul", solicitându-i suma de 20.000 de lei sub pretextul că un nepot al acesteia a suferit un accident şi are nevoie urgent de o intervenţie chirurgicală.

"Prin apel la numărul de urgenţă 112, familia a anunţat faptul că femeii i s-a făcut rău după ce a primit un telefon prin care i s-a cerut o sumă de bani. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la înşelăciune şi ucidere din culpă. Sunt efectuate cercetări pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat în acest caz, urmând să fie luate măsurile legale", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. AGERPRES / (AS - autor: Loredana Ciobanu, editor: Irina Poenaru, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...