Vaslui: Primarul Vasile Pavăl, câștigător cu 75.92% din voturi

Vaslui: Primarul Vasile Pavăl, câștigător cu 75.92% din voturi

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl (PSD), a câștigat al treilea mandat la primărie, cu un scor de 75,92%, potrivit numărătorii parțiale a PSD, în toate cele 525 de secții de votare din județ.

La alegerile din anul 2012, el a reușit să obțină un scor de 79%.

Vasile Pavăl are 60 de ani, este de profesie inginer și a câștigat în anul 2008 funcția de primar al municipiului reședință de județ, după ce în perioada 2004-2008 fusese viceprimar. În perioada 1991 — 2004, Pavăl a condus SC Goscom SA Vaslui.

La Consiliul Județean Vaslui, PSD a câștigat 54.18% dintre voturi, obținând astfel un număr de 20 de mandate, dintre cele 33.

AGERPRES /(AS — autor: Loredana Ciobanu, editor: Dănuț Pușcașu, editor online: Irina Giurgiu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…